Вршиме брза достава и превземање на пратки од Република Србија.

Добијте попуст со секое склучување на договор за брза достава!
Остварете поени на лојалност со нас и ќе ви понудиме одлични цени.
Квалитетната достава и брзина ви се гратис.

Јави се и достави!

( 389 22 780 244 )

Мобилни за достава

(078-445 349)(078-445-149)

Поради зголемен обем на работа во потреба сме од Доставувачи и Магационери !
Аплицирајте за работа на hr@gls.mk и добијте одлични услови за работа.
Бидете дел од Тимот на ГЛС Ваша Пошта.

Набавка на нов магацин за складирање и сортирање за потребите на брза достава на пратки.

Набавка на нови 12 возила и професионална обука на вработени кои допринесуваат да сме лидери во брзина на пазарот за брза достава.

2015 година ја завршивме со над 1.000.000 брзи пратки доставени професионално,исполнивме 2.000.000 позитивни очекувања за брза испорака , поминавме повеке од 1.320.000 км годишно за да ги доставиме вашите брзи пратки по највисоки стандарди.

Глобко Логистик ДОО Скопје, е лиценцирана компанија за вршење на поштенски услуги на територијата на Македонија од страна на Агенцијата за пошти. Основана е во 2008 година, како компанија која има за цел да понуди целосна палета на поштенски, транспортни и логистички услуги, градејќи вредности поврзани со квалитет, брзина, иновација, технологија, безбедност и доверба.

Глобко Логистик ДОО Скопје, во своја сопственост има флота од 80 возила, професионален тим од 130 вработени лица, има современ контакт центар, оддел за писмоносна испорака, оддел за рекламации и се вбројува меѓу првите компании кои ја нудат услугата брза пратка секојдневно низ целата територија на Македонија.

 

Својата водечка позиција ја одржува преку извонредните комуникациски особини, флексибилните услуги, сигурноста на брзата достава и квалитетот во испорака.

На пазарот за Брза Достава на пратки сме најпрофесионалнa и најсигурна компанија која прати иновација и развој на своите капацитети.

Со меѓусебната соработка ке допринесеме за взаемно подобрување на квалитетот на услугите и производите кои ги нудат нашите компании на македонскиот пазар за Брза Достава.

Новости
Ве известуваме дека 24 октомври 2016 година (понеделник),е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија
повеќе
Доколку сакате вие да оставите пратка за брза достава, во Скопје можете да го направите тоа во нашата приемна канцеларија спроти рамстор во центар. Брза Пратка на телефон ( 389 22 780 244 ) Инфо на: www.gls.mk
повеќе
ГЛС Брза Пратка ВИДОВИ НА ПОШТЕНСКИ УСЛУГИ:
повеќе