Skip links

10 ГОДИНИ
ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ ВО МАКЕДОНИЈА


#ВодиКадеШтоСи

Информирај се прв за #ГЛС23
и добиј 10% попуст на твојот билет

Лидерска конференција

важно е здравјето на твоето водство

10 години ГЛС во Македонија

Глобалниот Лидерски Самит во Македонија слави 10-годишнина! Помина една деценија на зајакнување на лидерите како вас да имаат трајно влијание врз светот.

Придружете ни се додека ја одбележуваме оваа пресвртница и го продолжуваме нашето патување за личен и професионален раст и развој. Од светски и локални говорници кои предизвикуваат размислување до интерактивни работилници и можности за вмрежување, овогодинешниот самит ветува дека ќе биде нашиот најдобар досега.

Останете во тек и дознајте први за неверојатната постава на говорници, попусти за рани билети и ексклузивна содржина приспособена да го поттикне вашето лидерско патување.

100 билети со 10% попуст за 10 години ГЛС

Говорници

Искуси многу влијателни сесии кои ќе ти помогнат да го расчистиш патот со бистрина на визијата и со нова енергија.

Наскоро информации за листата на говорници и агендата за #ГЛС23

во живо

ЈАНЕ ЧЕСТОВАЛИЕВ

Извршен директор на 4Upharma

видеокаст

БОБ ИГЕР

CEO и извршен претседател на компанијата Волт Дизни; Најпродаван автор на Њујорк Тајмс

видеокаст

САХАР ХАШЕМИ

Основач, Coffee Republic; Основач, Skinny Candy; Неизвршен директор, Институт Scale Up; Најпродавана авторка

видеокаст

Frederik Haren​

Креативен експерт, IKEA, BMW, VISA

видеокаст

Jerry Lorenzo​

Моден креатор, Off-White, Kanye West, Fear of God

Твоето водство е важно

Кога вложуваш во развој на лидерските вештини, ти вложуваш и во оние околу тебе. Ги зајакнуваш твоите односи со другите, градиш доверба во тимот, воведуваш новини за подобра иднина, прв се соочуваш со предизвиците со нова перспектива – не само за ти да напредуваш, туку и твоето семејство, твојот бизнис, твојата црква и твојата заедница.

Повеќе од 25 години, Глобалниот лидерски самит нуди лидрески увид поради кој присутните даваат позитивен исход. (врз основа на истражувањето од Excellence in Giving).​

23 март, 2023

Хотел Оаза, Штип

Лидерска конференција

ЧПП

За секој кој сака да вложи во своите лидерски капацитети.

Секако. Говорите на видеокаст говорниците се со титл. Оние во живо се на македонски.

Има, попустот е 5+ учесници. Контактирај нѐ.

Лидерска конференција
Билети на попуст

Купи организациски билети по намалена цена

  Приклучи се на Глобалната Лидерска Мрежа

  500 МКД

  GLS Next

  Постпандемиско психофизичко здравје со др. Александар Митов и др. Васка Митова

  врвна експертиза

  учење

  вмрежување

  1200 МКД

  Глобален Лидерски Самит

  Повеќе информации наскоро.

  светска класа на говорници

  инвестирање во себе

  вмрежување

  наскоро

  GLS Christmas Party

  Повеќе информации наскоро.

  ----------

  ----------

  ----------