Skip links

Глобален Лидерски Самит

#ВодиКадеШтоСи

Наскоро нови информации
за следниот настан

Лидерска конференција

важно е здравјето на твоето водство

Ти имаш влијание

Без разлика дали си бизнис лидер, директор, пастор, учител, медицинска сестра, студент, уметник, родител, доктор, волонтер, претприемач, или едноставно си го бараш своето место, ти имаш влијание. Секој ден имаш удел врз оние околу тебе со твоето влијание – за добро или лошо, на значајни или мали начини. Во период кога можеби твојата енергија е исцрпена, твојот раст запрен или се наоѓаш во темнина, време е да откриеш нова надеж за твојата иднина за да ги зголемиш позитивните разлики кои можеш да ги направиш.

Кој е пресвртниот момент за позитивна промена? Твојата способност да напредуваш и да помогнеш да се обнови најдоброто во оние околу тебе, и лично и професионално, зависи од тоа колку е здраво твоето водство.

Добиј код за 10% попуст на твојот билет

  Говорници

  Искуси многу влијателни сесии кои ќе ти помогнат да го расчистиш патот со бистрина на визијата и со нова енергија.

  во живо

  ЈАНЕ ЧЕСТОВАЛИЕВ

  Извршен директор на 4Upharma

  видеокаст

  БОБ ИГЕР

  CEO и извршен претседател на компанијата Волт Дизни; Најпродаван автор на Њујорк Тајмс

  видеокаст

  САХАР ХАШЕМИ

  Основач, Coffee Republic; Основач, Skinny Candy; Неизвршен директор, Институт Scale Up; Најпродавана авторка

  видеокаст

  Frederik Haren​

  Креативен експерт, IKEA, BMW, VISA

  видеокаст

  Jerry Lorenzo​

  Моден креатор, Off-White, Kanye West, Fear of God

  Твоето водство е важно

  Кога вложуваш во развој на лидерските вештини, ти вложуваш и во оние околу тебе. Ги зајакнуваш твоите односи со другите, градиш доверба во тимот, воведуваш новини за подобра иднина, прв се соочуваш со предизвиците со нова перспектива – не само за ти да напредуваш, туку и твоето семејство, твојот бизнис, твојата црква и твојата заедница.

  Повеќе од 25 години, Глобалниот лидерски самит нуди лидрески увид поради кој присутните даваат позитивен исход. (врз основа на истражувањето од Excellence in Giving).​

  23 март, 2023

  Хотел Оаза, Штип

  Лидерска конференција

  ЧПП

  За секој кој сака да вложи во своите лидерски капацитети.

  Секако. Говорите на видеокаст говорниците се со титл. Оние во живо се на македонски.

  Има, попустот е 5+ учесници. Контактирај нѐ.

  Лидерска конференција
  Билети на попуст

  Купи организациски билети по намалена цена

   Приклучи се на Глобалната Лидерска Мрежа

   500 МКД

   GLS Next

   Постпандемиско психофизичко здравје со др. Александар Митов и др. Васка Митова

   врвна експертиза

   учење

   вмрежување

   1200 МКД

   Глобален Лидерски Самит

   Повеќе информации наскоро.

   светска класа на говорници

   инвестирање во себе

   вмрежување

   наскоро

   GLS Christmas Party

   Повеќе информации наскоро.

   ----------

   ----------

   ----------